Banc cu vanatori si acceleratul

Banc cu vanatori si acceleratul, bancuri cu vanatori 2019, bancuri haioase cu vanatori, Banc cu vanatori, vanatori si acceleratul, bancuri cu vanatori, vanatori 2019, banc vanatori, bancuri vanatori, bancuri haioase,

Banc cu vanatori si acceleratul

Intra pe acest site de bancuri haioase pentru a citi cele mai bune bancuri cu vanatori 2019. Bancul zilei de astazi este acest banc cu vanatori si acceleratul.

Bancuri cu vanatori 2019

Trei vanatori fac un pariu care aduce cea mai mare prada. Deci pleaca cu toti la vanatoare si urmaeaza a se intalni mai tarziu la cabana. Vin primii doi. Unul aduce trei mistreti.
– A fost foarte simplu. M-am asezat in fata unei vagauni. Am grohait de trei ori la gaura ei am auzit trei grohaituri ca raspuns si au iesit doi mistreti si i-am impuscat.
Al doilea a impuscat doi ursi si povesteste:
– M-am asezat in fata unei grote si am mormait de trei ori. Am auzit trei mormaituri dinauntru si au iesit doi ursi pe care i-am impuscat.
Dupa inca patru ore vine si al treilea vanator cu hainele rupte si plin de vanatai si zgaraieturi.
– Ce s-a intamplat cu tine? zic ceilalti doi.
– M-am asezat in fata unei grote imense si am fluierat de trei ori inauntru. Apoi am auzit trei fluieraturi si deodata e iesit din grota acceleratul…

Citeste si alte bancuri haioase cu vanatori

Author: David

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...