Banc cu amanti grabiti

bancuri cu amanti, bancuri amanti, bancuri despre amanti, bancuri amanti 2019, bancuri amanti noi, bancuri amanti tari, bancuri cu amanti tari, bancuri cu amanti 2019, cele mai tari bancuri cu amanti, cele mai bune bancuri cu amanti, banc cu amanti consolati, banc cu amanti, banc amanti, top 10 bancuri amanti, top 10 bancuri cu amanti, banc cu amanti grabiti, o tanara sotie, banc cu amanti prieteni

Banc cu amanti grabiti

Bancul zilei de astazi este acest banc cu amanti grabiti, unul dintre cele mai tari bancuri cu amanti din toate timpurile. Top 10 bancuri cu amanti 2021.

Cele mai tari bancuri cu amanti

Rrriiiiinnnnggg, rrriiiinnnngg,
–Buna dragă, la telefon e tati. Mami este cumva pe lângă telefon?
–Nu tati, este sus, în dormitor, cu unchiul Vasile.
După o scurtă pauza:
–Dar dragă, noi nu avem un unchi Vasile!
–Ba da. Şi este chiar acum în dormitor cu mami! Altă pauză scurtă.
–Bine, uite ce vreau să faci: pui telefonul pe masă, te duci sus, ciocăni la uşa şi strigi către mami că tati tocmai parcheaza maşina în faţa casei.
–Da, tati, numai un pic. După câteva minute, fetiţa se întoarce la telefon:
–Gata, tati, am făcut-o!
–Şi ce s-a întâmplat dragă?
–Ei bine, mami s-a speriat, a sărit din pat dezbrăcată şi a început să alerge ţipând. Apoi s-a împiedicat şi a căzut lovindu-se cu capul de tocul uşii. Acum stă acolo nemişcată.
–O, Dumnezeule, şi unchiul Vasile?
–A sărit din pat, şi el dezbrăcat. Era foarte speriat şi a sărit de la fereastră din spate direct în piscina. Cred că nu ştia că ai scos apa din ea ca să o cureţi. S-a lovit de fundul piscinei şi acum este mort.
O pauză lungă … şi mai lungă … chiar şi mai lungă …
–Piscină?!? E cumva 021 252 …
–Nu, cred că aţi greşit numărul …

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si aceste banc cu amanti prieteni. Daca vrei, poti sa ne propui si tu un banc pe pagina noastra de facebook.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...