Banc cu avocati si evrei

banc cu avocatul apararii, bancuri cu avocati, bancuri avocati, bancuri despre avocati, bancuri avocati 2019, bancuri avocati noi, bancuri avocati tari, bancuri cu avocati tari, bancuri cu avocati 2019, cele mai tari bancuri cu avocati, cele mai bune bancuri cu avocati, top 10 bancuri avocati, top 10 bancuri cu avocati, banc cu avocati curiosi banc cu avocati si rechini, Banc cu avocati si rechini,

Banc cu avocati si evrei, bancuri haioase cu avocati 2019

Citeste acest banc cu avocati si evrei asi distribuie pe facebook prietenilor tai. Este unul dintre cele mai apreciate bancuri haioase cu avocati 2019.

Un evreu „uitase” sa-si plateasca impozitele, asa ca fiscul i-a trimis o citatie care il obliga sa se prezinte la o intrevedere pentru a lamuri lucrurile. Omul era destul de ingrijorat. Asa ca i-a cerut sfatul
celui mai bun prieten iar acesta i-a spus:
– Nu prea ma pricep, dar cred ca cel mai bine ar fi sa te imbraci janic, sa te duci nebarbierit cu
hainele rupte. Astfel, li se va face mila de tine si te vor lasa in pace…
Apoi evreul si-a intrebat avocatul iar acesta i-a spus tocmai invers:
– Te imbraci ultima fita, iti iei ceasul de aur, rolls-ul pentru ca trebuie sa ii impresionezi. Li se va face frica de tine, de bogatia si influenta ta si te vor lasa in pace.
Fiind in continuare nehotarat, evreul sa decide sa-l viziteze pe rabin. Ii spune povestea lui iar rabinul ii raspunde:
– Fiule, iti voi istorisi una din pildele noastre stravechi, iar asta cred ca va arunca putina lumina asupra problemei tale. Se spune ca era odata o fata frumoasa care urma sa se marite. Nestiind ce sa poarte in noaptea nuntii si-a intrebat mama, iar aceasta i-a recomandat rochia neagra a bunicii, incheiata pana in gat, si o esarfa, astfel incat sa i se vada numai chipul. Prietena ei cea mai buna, pe de alta parte, a sfatuit-o sa se imbrace cat mai sexy, cu lenjerie moderna si incitanta.
Evreul ramase incurcat. Iti multumesc mult rabi, dar… ce legatura are asta cu mine si cu fiscul?
– Fiule, continua rabinul intelegator, nu conteaza cum te imbraci. Oricum te vor f*te!

Daca ti-a placut acest banc, te invit sa citesti si alte bancuri cu avocati sau alte bancuri cu evrei.

Author: Daniela

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...