Banc cu barbati dupa munca

bancuri cu barbati, bancuri barbati, bancuri despre barbati, bancuri barbati 2019, bancuri barbati noi, bancuri barbati tari, bancuri cu barbati tari, bancuri cu barbati 2019, cele mai tari bancuri cu barbati, cele mai bune bancuri cu barbati, top 10 bancuri barbati, top 10 bancuri cu barbati, banc cu barbati, banc barbati, Banc cu barbati si neveste

Banc cu barbati dupa munca

Citeste acest banc cu barbati dupa munca pe care l-am propus pentru categoria de bancuri haioase cu barbati din TOP 10 bancuri cu barbati 2020.

Bancuri haioase cu barbati

Un barbat se intoarce de la serviciu, se tranteste in fotoliul sau favorit din sufragerie, porneste televizorul si ii spune sotiei:
– Repede, adu-mi o bere, inainte sa-nceapa!
Nevasta-sa se uita putin mirata la el, dar ii aduce o bere.
Tipul goleste rapid sticla si spune:
– Repede, adu-mi inca o bere, ca sta sa-nceapa!
Nervoasa, nevasta-sa ii aduce totusi o bere, bombanind.
Termina si berea asta si-i spune:
– Imi aduci inca o bere? E gata-gata sa-nceapa…
Nevasta-sa izbucneste:
– Nesimtitule! Vii acasa, te trantesti in fotoliu fara sa dai macar buna ziua si astepti sa te servesc, de parca as fi sclava ta! N-ajunge ca eu sunt aia care merge la slujba, are grija de copii, care gateste, calca si spala cat e ziua de lunga?
Barbatul: – O, futu-i! A inceput …

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si acest banc cu politicieni din parlament. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat romanesc sau pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

1 thought on “Banc cu barbati dupa munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...