Banc cu barbati si neveste

bancuri cu barbati, bancuri barbati, bancuri despre barbati, bancuri barbati 2019, bancuri barbati noi, bancuri barbati tari, bancuri cu barbati tari, bancuri cu barbati 2019, cele mai tari bancuri cu barbati, cele mai bune bancuri cu barbati, top 10 bancuri barbati, top 10 bancuri cu barbati, banc cu barbati, banc barbati, Banc cu barbati si neveste

Banc cu barbati si neveste

Citeste, dintre cele mai bune bancuri cu barbati, acest banc cu barbati si neveste din TOP 10 bancuri cu barbati 2019. Merita un like?

Cele mai bune bancuri cu barbati

Un englez, un american si un german stateau la bar, beau o bere si discutau cat de proaste sunt nevestele lor.
Englezul spune:
– Va spun, nevasta-mea este atat de proasta. Saptamana trecuta a fost la supermarket si a cumparat carne de 300$ pentru ca era la promotie si noi nici macar n-avem frigider s-o pastram!
Americanul incuviinteaza ca faza-i destul de groasa dar spune ca nevasta-sa e si mai proasta.
– Doar in ultima saptamana a fost la cumparaturi. A cheltuit 17000$ pe o masina noua si nici macar n-are carnet!
Germanul rade infundat si incuvinteaza ca aceste 2 femei ar trebui sa merga prin padure si sa se dea cu capul de fiecare copac. Totusi e convins ca nevasta-sa este si mai proasta.
– Imi vine sa mor de ras numai cand ma gandesc la asta. Nevasta-mea tocmai dorea sa plece in Grecia. M-am uitat prin bagajul ei si avea vreo 100 de prezervative acolo. Si ea nici macar n-are penis !!!

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si acest banc cu chinezi. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat romanesc gratis sau pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

1 thought on “Banc cu barbati si neveste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...