Banc cu betivi si pestisorul de argint

banc betivi, bancuri betivi, banc cu betivi, bancuri cu betivi, banc betivi 2019, bancuri betivi 2019, Banc cu betivi si pestisorul de argint, bancuri betivi 2021

Banc cu betivi si pestisorul de argint

Trebuie sa citesti acest banc cu betivi si pestisorul de argint, daca vrei sa te binedispui. Este unul dintre cele mai apreciate bancuri cu betivi 2021.

Bancuri cu betivi 2021

Un pescar cu sticluţa de vodca lângă el. La un moment dat prinde pestisorul de argint. Da el sa-1 arunce la pisica sa-l manance, cand acesta îi vorbeşte:
– Stai, nu ma da la pisica. Arunca-ma inapoi in apa, ca-ti îndeplinesc o dorinţa.
– Du-te mai de aici! Oi fi eu beat insa nu-s prost.
– Stai mai omule! Pune-ma la incercare.
– Bine mai … atunci vreau ca de acum inainte, sa ma pis vodca.
– Ok.
Arunca asta pestisorul inapoi in apa. Dupa un timp se termina sticla lui de vodca. Sta asta ce sta pe gânduri si pâna la urma ia sticla si se pisa în ea. Miroase… vodca. Bea… vodca. Vecinul, care tocmai trecea pe acolo, se uita la el ca la felul paispe.
– Ce faci mai omule, acolo?
– Beau vodca.
– Du-te mai …
– Ia si gusta!
Vecinul, iute la mânie îi da una peste mâna si sticla zboară si se sparge de o stânca. Asta ia un ciob si i-1 da vecinului sa-1 miroasă. Asta miroase.
– Vodca?! Mai omule, dar tu chiar ai avut dreptate.
– Vezi mai fraiere… acu’ daca ai spart sticla, treci si ia de la sursa…

Daca ti-a placut acest banc, citeste si acest banc cu judecatori. Rasfoieste site-ul nostru, cu siguranta vei mai gasi ceva care sa-ti placa in categoria bancuri cu betivi 2021. Pe pagina noastra de facebook poti sa propui si tu un banc care merita sa fie citit pe acest site de divertisment si bancuri romanesti.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu betivi si pestisorul de argint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

loading...