Banc cu betivi si plasturi

un betiv si conferinta, bancuri cu betivi, bancuri betivi, bancuri despre betivi, bancuri betivi 2019, bancuri betivi noi, bancuri betivi tari, bancuri cu betivi tari, bancuri cu betivi 2019, cele mai tari bancuri cu betivi, cele mai bune bancuri cu betivi, top 10 bancuri betivi, top 10 bancuri cu betivi, banc cu betivi, banc betivi, Banc cu betivi, banc cu doctori, bancuri cu betivi 2021, bancuri cu betivi,

Am ales sa va propun acest banc cu betivi si plasturi, unul dintre cele mai bune bancuri cu betivi in 2019. Da si tu un like da-ti place.

Cele mai bune bancuri cu betivi

Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire greseste prima treapta si incercand sa se agate de balustrada, se rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele de la spate se fac tandari. 
Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul lui, taiat in zeci de locuri, sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa ajunga in pat. 
Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice: 
 – Iar ai venit beat azi noapte… 
 – De ce spui asta? intreba el cu o privire inocena. 
 – Poate nu din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, poate nu din cauza cioburilor de pe trepte, poate nu din cauza darelor de sange de prin casa, poate nu din cauza ochilor tai injectati…. dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda!

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...