Banc cu blonde si fizica

Banc cu blonde si fizica, bancuri haioase cu blonde 2019, Banc cu blonde, blonde si fizica, bancuri haioase cu blonde, blonde 2019, bancuri cu blonde, bancuri hasioase, banc blonde, bancuri blonde,

Banc cu blonde si fizica

Citeste un banc cu blonde si fizica, mai precis dand examen la fizica. Cele mai bune bancuri haioase cu blonde 2021 le gasim pe acest site de divertisment.

Bancuri haioase cu blonde 2021

Examen la fizica, subiectul: fenomenul ionizarii. La sfarsitul examenului, o blonda o intreaba pe colega ei de banca din timpul examenului:
– Tu ai stiut?
– Perfect! raspunde aceasta.
– Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, zice blonda, inseamna ca am stiut si eu, pentru ca am copiat cuvant cu cuvant de la tine.
Enervata si ingrijorata, bruneta care stiuse ii spune blondei:
– Cum ai putut face una ca asta, acum o sa ne prinda si o sa ne pice pe amandoua!
– Fii serioasa, ii raspunde blonda care copiase, n-o sa se prinda nimeni, pentru ca am mai schimbat si eu pe ici, pe colo. De exemplu, unde tu ai pus Ion, eu am pus Gheorghe!

Daca ti-a placut acest banc poti sa arunci o privire si peste acest banc cu femei si rochii sau peste aceste bancuri cu blonde. Daca cunosti bancuri amuzante ce merita sa fie citite aici, propune-le pe pagina de facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu blonde si fizica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...