Banc cu blonde si scrisori

Banc cu blonde si scrisori , bancuri cu blonde 2022, Banc cu blonde, banc blonde si scrisori, bancuri cu blonde, bancuri blonde 2022,

Banc cu blonde si scrisori 2022

Bancul zilei de astazi este acest banc cu blonde si scrisori. Citeste cele mai apreciate bancuri cu blonde 2022 si distribuie pe facebook sau twitter.

Buna ziua, draga mea fiica!
Daca ai primit aceasta scrisoare, inseamna ca ea a ajuns la tine, daca n-ai primit-o, da-mi de stire si eu voi mai scrie una.
Eu scriu incet, deoarece stiu ca nici tu nu citesti prea repede.
Timpul la noi e frumos, saptamana trecuta a plouat doar de doua ori, la inceputul saptamanii trei zile si la sfarsitul saptamanii inca patru.
Apropo, in legatura cu paltonul ce ai zis sa ti-l trimit.
Unchiul Vasile a spus ca nasturii din metal sunt prea grei si o sa trebuiasca sa platesc mai mult la posta, asa ca am rupt nasturii si i-am pus in buzunarul drept, ai sa-i cosi tu la loc.
Tatal tau a gasit un nou loc de munca, acum sub el se afla 500 de oameni, el e sef cosas la cimitir.
Sora ta s-a maritat si acum asteapta un copil, dar pentru ca nu stim daca va fi fata sau baiat inca nu stiu daca vei deveni matusa sau unchi.
Mi-a spus ca, daca va fi fata o va numi ca pe mine, desi imi pare straniu sa-si numeasca copilul “Mama”.
Fratele tau a avut o peripetie, a inchis masina si a uitat cheile inauntru. A trebuit sa mearga 10 km pana acasa sa ia cheile de rezerva si sa ne elibereze pe toti din masina.
Daca ai sa o intalnesti pe verisoara ta, Lilia, transmite-i salutari, daca n-ai s-o intalnesti, atunci nu-i spune nimic.
Mama ta.
P.S. Am vrut sa pun si niste bani, dar am inchis deja plicul.

Daca ti-a placut acest banc cu blonde si scrisori citeste acest banc cu Vasile si operatia estetica sau propune tu unul pe facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu blonde si scrisori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...