Banc cu englezi irlandezi si scotieni

Banc cu englezi irlandezi si scotieni, bancuri cu englezi 2020, Banc cu englezi, banc cu irlandezi, banc cu scotieni, bancuri cu englezi, bancuri 2020, bancuri cu scotieni, bancuri cu scotieni 2020

Banc cu englezi irlandezi si scotieni | bancuri cu englezi 2020

Daca-ti plac bancurile cu englezi, trebuie sa citesti neaparat acest banc cu englezi irlandezi si scotieni. Citeste cele mai tari bancuri cu englezi 2020.

Un englez, un irlandez şi un scoţian joacă golf împreună cu nevestele. Când soţia englezului se suie pe o movilă de unde trebuia să lovească mingea, vântul îi ridică fusta şi o lasă în fundul gol.
– Doamne Dumnezeule, dar unde îţi sunt chiloţii? întreabă englezul.
– Nu am avut suficienţi bani ca să îmi cumpăr, răspunde nevasta.
Jenat, acesta scoate 50 lire şi o roagă să-şi cumpere degrabă o pereche de chiloţi. Vine rândul nevestei irlandezului să loveasca mingea de pe o movilă. Bate vântul, îi ridică fusta, hop, nici asta nu avea chiloţi! Soţul său o întreabă:
– De ce nu ai chiloţi pe tine?
– Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuială, îi răspunde scurt soţia.
Tipul scoate 25 de lire din portofel şi o trimite să-şi cumpere o pereche de chiloţi. Scena se repetă identic cu soţia scoţianului. Nici asta nu avea chiloţi pe ea. La care scoţianul scoate un pieptene din buzunar şi zice:
– Pentru Dumnezeu, du-te şi aranjează-te un pic!

Daca ti-a placut acest banc, te invit sa citesti si alte bancuri cu englezi 2020 direct de pe pagina noastra oficiala de facebook.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...