Banc cu evrei ghinionisti

Banc cu evrei ghinionisti, bancuri haioase cu evrei 2021, bancuri cu evrei, bancuri evrei, bancuri despre evrei, bancuri evrei 2021, bancuri evrei noi, bancuri evrei tari, bancuri cu evrei tari, bancuri cu evrei 2021, cele mai tari bancuri cu evrei, cele mai bune bancuri cu evrei, top 10 bancuri evrei, top 10 bancuri cu evrei, Itic si Strul pe timpul lui Ceausescu, banc cu evrei 2021, bancuri cvu evrei 2021

Banc cu evrei ghinonisti

Citeste acest banc cu evrei ghinionisti, pentru a te bine dispune. Face parte din categoria de bancuri cu evrei 2021 si chiar merita citit.

Bancuri cu evrei 2021

Era o data un evreu, cam firav el asa de statura, ce statea intr-un bar cu o bere in fata. Apare un smecher, ii da doua palme, ii ia berea si o da pe gat. Asta firav incepe sa plangă, tavalindu-se pe jos.
– Ce ai, ma? Plangi pentru o bere, asa barbat esti tu?
– Cum sa nu plang? De dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul din banca si mi-a luat tot din casa. Dupa-amiaza imi pierd slujba, incerc sa ma arunc in fata trenului, dar o ia pe alta linie, incerc sa ma spanzur si se rupe funia, incerc sa ma impusc si se blocheaza pistolul. Cu ultimii bani, imi cumpar o bere, torn otrava in ea si vii tu si o bei…

Daca ti-a placut acest banc cu evrei ghinionisti, te invit sa citesti si alte bancuri haioase cu evrei. Propune si tu un banc, care merita sa fie citit, pe pagina noastra de facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu evrei ghinionisti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...