Banc cu femei si barbati 2019

bancuri cu femei, bancuri femei, bancuri despre femei, bancuri femei 2019, bancuri femei noi, bancuri femei tari, bancuri cu femei tari, bancuri cu femei 2019, cele mai tari bancuri cu femei, cele mai bune bancuri cu femei, top 10 bancuri femei, top 10 bancuri cu femei, banc cu femei si barbati, banc cu femei, banc femei, o dama de Bucuresti, Diferenta intre o femeie single si una casatorita

Banc cu femei si barbati 2019, bancuri cu femei

Bancul zilei de astazi este acest banc cu femei si barbati 2019, unul dintre cele mai bine votate bancuri cu femei 2019. Merita o distribuire?

Un cuplu a mers cu masina 11 ore fara oprire…erau foarte obositi pentru a continua drumul, asa ca au decis sa opreasca la un hotel pentru a inchiria o camera. Ei au planificat sa doarma doar patru ore si apoi sa se intoarca la drum.
Dupa patru ore erau gata de drum; la receptie, tanarul le-a cerut 350 de lei. Barbatul, foarte nervos, a cerut explicatii.
-„Da, este un hotel frumos, dar nu merita 350 de lei. Vreau sa vorbesc cu managerul!”- a spus barbatul.
Managerul a venit dupa cateva minute. El i-a explicat barbatului ca hotelul are o piscina de dimensiuni olimpice si o sala de conferinte. Acestea au fost disponibile pentru ei.
-„Dar noi nu le-am folosit.”- a adaugat barbatul.
-„Ei bine, erau aici… le puteati folosi.” – a explicat foarte calm managerul.
Indiferent de ce spunea managerul, barbatul raspundea
-„Dar noi nu am folosit nimic. Doar am dormit.”
Managerul era de neclintit, asa ca in cele din urma barbatul a renuntat si a fost de acord sa ii plateasca. Cum nu avea cash la el, si-a rugat sotia sa plateasca cu bani din portofelul ei. Managerul a fost foarte surprins cand a vazut bancnota de 50 de lei.
-„Dar, doamna, mi-ati dat doar 50 de lei.”
-„Da, asa este. Te-am taxat cu 300 de lei pentru ca ai facut sex cu mine.” – a raspuns ea calma.
Sotul se uita nedumerit…
-„Cum puteti spune asa ceva? Nu am intretinut relatii sexuale cu dumneavoastra.”
-„Ei bine… eu am fost aici… ma puteati folosi…” – a mai spus femeia. 😂😂😂😂

Daca ti-a placut acest banc, te invit sa citesti acest banc cu profesori si biserica sau alte bancuri haioase cu femei. Poti proune si tu bancuri pe pagina noastra de facebook.

Author: Beatrice

1 thought on “Banc cu femei si barbati 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...