Banc cu francezi si romani

2 francezi in Anglia, cu francezi, bancuri francezi, bancuri despre francezi, bancuri francezi 2019, bancuri francezi noi, bancuri francezi tari, bancuri cu francezi tari, bancuri cu francezi 2019, cele mai tari bancuri cu francezi, cele mai bune bancuri cu francezi, top 10 bancuri francezi, top 10 bancuri cu francezi, banc cu francezi, banc francezi, banc cu francezi si romani

Banc cu francezi si romani

Trebuie sa citesti neaparat acest banc cu francezi si romani daca vrei sa zambesti. Cele mai votate bancuri haioase cu francezi 2021 de pe internet.

Bancuri haioase cu francezi 2021

Un român, ajuns în Franţa, îşi ia micul dejun (cafea, croissant, pâine, unt şi marmeladă), când un francez, mestecându-şi nelipsita sa gumă, se aşează lângă el.
Românul îl ignoră în mod vădit, dar în ciuda acestui lucru, francezul îl apostrofează:
– Voi pâinea o mâncaţi toată? Românul răspunde, prost dispus:
– Evident. Francezul făcând un balon cu gumă:
– Noi nu. În Franţa mâncăm doar miezul. Coajă o adunăm într-un tomberon, o reciclăm, o transformăm în croissant şi o vindem în România, continuă, cu o strâmbătura insolenţa.
Romanul păstrează tăcerea. Francezul insistă:
– Voi puneţi marmeladă pe pâine?” Românul:
– Evident. Francezul, întorcând gumă între dinţi şi ranjind,zice:
– Noi nu. În Franţa, la micul dejun, noi mâncăm fructe proaspete, dar punem toate cojile şi rămăşiţele într-un tomberon, le reciclăm, facem marmeladă şi o vindem în România.
Atunci, românul întreabă:
– Voi francezii faceţi sex?
– Bineînţeles! răspunde francezul cu un zâmbet imens.
– Şi ce faceţi cu prezervativele folosite? continuă să întrebe românul.
– Le aruncăm, bineînţeles.
– Noi nu, conchide românul. În România, le strângem într-un tomberon, le reciclăm, le transformăm în gumă de mestecat şi le vindem în Franţa.

Daca ti-a placut acest banc te invit sa citesti acest banc cu francezi la shopping sau acest banc cu extraterestri la bar. Propune si tu un banc ce merita citit pe pagina noastra de facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu francezi si romani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...