Banc cu indragostiti pasionali

banc cu indragostiti pasionali, banc cu indragostiti, banc indragostiti, bancuri cu indragostiti, bancuri indragostiti, bancuri despre indragostiti, bancuri indragostiti 2019, bancuri indragostiti noi, bancuri indragostiti tari, bancuri cu indragostiti tari, bancuri cu indragostiti 2019, cele mai tari bancuri cu indragostiti, cele mai bune bancuri cu indragostiti, top 10 bancuri indragostiti, top 10 bancuri cu indragostiti,

Banc cu indragostiti pasionali

Banc cu indragostiti pasionali trebuie citit neaparat deoarece este unul dintre cele mai apreciate din Top 10 bancuri cu si despre indragostiti 2021.

Bancuri cu indragostiti 2021

Doi îndrăgostiţi se sărutau cu pasiune în văzul tuturor pe o bancă dintr-un parc din centrul oraşului. La un moment dat un individ se aşază langă ei şi începe să o fixeze pe femeie.
Iubitul acesteia se face că nu observă la început, trece cu vederea cât poate, apoi nu se mai poate abţine şi răbufneşte:
-De unde atâta tupeu, stai şi te uiţi la iubita mea cu mine lângă tine! Bărbatul uşor sfios îi răspunde:
-Îmi cer mii de scuze, dar trebuie să îi cer soţiei cheile de la casă.

Daca ti-a placut acest banc cu indragostiti pasionali, arunca o privire si peste aceste bancuri cu indragostiti. Daca vrei, poti sa propui si tu un banc pe pagina noastra de facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu indragostiti pasionali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...