Banc cu ingineri pregatiti

banc cu ingineri pregatiti, banc cu ingineri, banc ingineri, bancuri cu ingineri, bancuri ingineri, bancuri despre ingineri, bancuri ingineri 2019, bancuri ingineri noi, bancuri ingineri tari, bancuri cu ingineri tari, bancuri cu ingineri 2019, cele mai tari bancuri cu ingineri, cele mai bune bancuri cu ingineri, top 10 bancuri ingineri, top 10 bancuri cu ingineri,

Banc cu ingineri pregatiti

Citeste si tu acest banc cu ingineri pregatiti pe care unii il vad ca pe cel mai votat banc din Top 10 bancuri cu si despre ingineri 2021.

Bancuri cu ingineri 2021

Un inginer mecanic, un inginer electronist si un programator mergeau cu o masina. Deodata masina se opreste. Inginerul mecanic se da jos, deschide capota, se uita, isi aplica toate cunostintele din facultate, dar nu reuseste sa o repare, asa ca urca inapoi in masina. Coboara electronistul, incearca si el, insa fara rezultat. Acum toti se uitau plini de speranta la programator. Acesta, oarecum incurcat, spune:
– Eu zic sa ne dam toti jos si sa mai urcam o data.

Daca ti-a placut acest banc cu ingineri pregatiti, iti propun sa vezi si alte bancuri cu ingineri. Daca vrei, poti sa propui si tu un banc pe pagina noastra de facebook.

Author: David

1 thought on “Banc cu ingineri pregatiti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...