loading...

Banc cu ingineri si contabili

Banc cu ingineri si contabili, bancuri cu ingineri 2020, Banc cu ingineri, ingineri si contabili, bancuri cu ingineri, bancuri 2020,

Banc cu ingineri si contabili, bancuri cu ingineri

Bancul zilei de astazi este un banc cu ingineri si contabili, pe care trebuie sa-l citesti neaparat. Vezi aici cele mai tari bancuri cu ingineri 2020.

Trei ingineri si trei contabili calatoresc cu trenul la o conferinta. In gara, fiecare dintre cei trei contabili cumpara cate un bilet, iar inginerii cumpara impreuna numai unul.
„Cum veti calatori toti trei cu un singur bilet?” intreaba unul dintre contabili. „O sa vedeti imediat,” raspunde unul dintre ingineri.
Se urca toti in tren. Contabilii se aseaza pe locurile lor, insa inginerii se inghesiue toti trei in toaleta si inchid usa dupa ei.
Vine controlorul pentru a cere biletele. Bate la usa toaletei: „Biletul va rog.” Usa se deschide si o mana ii d biletul. Controlorul o ia si merge
mai departe.
Contabilii care asista considera fapta ca fiind o idee ca lumea si decid sa incerce si ei. Cand se intorc de la conferinta, cumpara numai un bilet, insa acum inginerii se urca in tren fara bilet.
„Cum o sa mergeti fara bilet?” ii intreaba acestia surpinsi. „O sa vedeti imediat,” raspunsul acestora.
Se urca in tren, contabilii se inghesuie intr-o toaleta, iar inginerii in alta.
Trenul porneste. La scurt timp iese unul dintre ingineri si se apropie de toaleta cu contabili si bate la usa: „Biletul va rog”.

Daca ti-a placut acest banc cu ingineri, iti propun sa arunci o privire si peste aceste bancuri cu ingineri.

Be the first to comment on "Banc cu ingineri si contabili"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*