Banc cu ingineri si manageri

banc cu discutii de ingineri, bancuri cu ingineri, bancuri ingineri, bancuri despre ingineri, bancuri ingineri 2019, bancuri ingineri noi, bancuri ingineri tari, bancuri cu ingineri tari, bancuri cu ingineri 2019, cele mai tari bancuri cu ingineri, cele0 mai bune bancuri cu ingineri, top 10 bancuri ingineri, top 10 bancuri cu ingineri. Banc cu ingineri si manageri, bancuri cu ingineri 2021

Banc cu ingineri si manageri, bancuri cu ingineri 2021

Citeste cele mai bune bancuri cu ingineri 2021 pe acest site de divertisment. Astazi va propun un banc cu ingineri si manageri, ce merita citit si distribuit.

Un tip zboară cu balonul admirând peisajul rural pe care-l survolează.
La un moment dat își dă seama că s-a rătăcit și observând un om dedesubt coboară balonul să-l întrebe unde se află.
– Nu te supăra, am și eu nevoie de ajutorul tău. Trebuie să mă întâlnesc cu un prieten într-o jumătate de oră și nu știu unde sunt.
– Cu plăcere: te afli la bordul unui balon, la 10 m deasupra solului, coordonatele fiind 41 de grade latitudine nordică și 63 de grade longitudine estică.”
La care tipul din balon nervos zice:
– Cu siguranță ești inginer!”
– Ai dreptate, cum ți-ai dat seama?”
– Păi foarte simplu: toate datele pe care mi le-ai dat sunt corecte din punct de vedere tehnic, dar nu-mi rezolva problema. N-am nici cea mai mică idee ce să fac cu informațiile primite și sunt în continuare la fel de rătăcit ca și înainte.
La care inginerul:
– Tu cu siguranță ești manager!
– Ai dreptate, de unde știi?
– Păi e și mai simplu: Habar nu ai unde ești și nici încotro te îndrepți. Ai făcut o promisiune pe care habar n-ai cum s-o ții și mai mult, te bazezi pe mine să-ți rezolv problema. Rezultatul e că ești tot în rahatul în care erai și înainte de a te întâlni cu mine, numai că acum e vina mea!

Daca ti-a placut acest banc, te invit sa citesti si acest Banc cu doctori si circumcizia sau acest banc cu nepoti si bunici. Pe pagina de facebook poti sa propui si tu bancuri tari.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu ingineri si manageri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...