Banc cu marinari si doctori

bancuri cu marinari, bancuri marinari, bancuri despre marinari, bancuri marinari 2019, bancuri marinari noi, bancuri marinari tari, bancuri cu marinari tari, bancuri cu marinari 2019, cele mai tari bancuri cu marinari, cele mai bune bancuri cu marinari, top 10 bancuri marinari, top 10 bancuri cu marinari, Banc cu marinari si pirati

Dintre cele mai apreciate bancuri din Top 10 bancuri cu doctori si marinari face parte si acest banc cu marinari si doctori 2019.

Top 10 bancuri cu doctori si marinari

Ultimele paciente ale unui medic ginecolog aveau toate tatuate litera W pe stomac. Doctorul a fost foarte uimit cand si a sasea pacienta avea si ea tatuata pe stomac aceeasi litera. Curios, o intreaba care este motivul pentru care s-a tatuat.
-Ei bine doctore, spune femeia, in port a sosit un vas american. Printre marinari este unul foarte dragut, William. El a folosit un procedeu modern de tatuare care lasa o urma cand face dragoste cu cineva- este ceva asemanator hartiei sugative.
Doctorul a ramas placut impresionat de originalul mod de tatuare, dar si de performanta evidenta a lui William.
A doua zi a aparut o alta femeie care avea si ea aceeasi litera pe stomac. Doctorul i-a spus:
-Aha, dupa acest semn iti pot spune ca ai avut o intalnire cu un marinar american pe nume William!
-Nu doctore, raspunde surprinsa femeia. Am avut o intalnire cu un marinar francez, care mi-a spus ca are un tatuaj care lasa semne, iar numele lui este Maurice!

Citeste si alte bancuri cu marinari, bancuri cu doctori, bancuri cu americani, bancuri cu francezi.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...