Banc cu moldoveni si vinuri

banc cu moldoveni si vinuri, banc cu moldovean tare-n tenis, bancuri cu moldoveni, bancuri moldoveni, bancuri despre moldoveni, bancuri moldoveni 2019, bancuri moldoveni noi, bancuri moldoveni tari, bancuri cu moldoveni tari, bancuri cu moldoveni 2019, cele mai tari bancuri cu moldoveni, cele mai bune bancuri cu moldoveni, top 10 bancuri moldoveni, top 10 bancuri cu moldoveni, top 10 bancuri moldoveni

Banc cu moldoveni si vinuri 2021

Dintre cele mai bune bancuri cu moldoveni, am ales acest banc cu moldoveni si vinuri care se inscrie in lupta pentru locul 1 in Top 10 bancuri cu moldoveni.

Cele mai bune bancuri cu moldoveni

La o expozitie internationala de vinuri: 
Francezul:  
– Noi sadim via dupa o tehnologie anumita, punem butasii sub unghiul de 50 de grade, udam, punem ingrasaminte speciale. Cand curatim lasam 3 ochiuri, cand bei un pahar de vin si mananci un strugure, creste „mandria barbateasca” precum coada la hirlet. Lumea din sala: 
– Asa de lunga sau de lata? 
Francezul:
– De lunga. 
Italianul: 
– Dar noi dupa o alta tehnologie, sadim butasii sub unghiul de 75 grade. O udam in anumite perioade, dam anumite ingrasaminte. Soarele sa bata din partea dreapta. Cand curatim lasam 4-5 ochiuri, cand mananci un strugure si bei un pahar de vin creste „mandria barbateasca” ca un butoi. 
Lumea din sala:
– Asa de lunga sau de lata?  
Italianul:
– De lata. 
Moldoveanul:
Dar noi sadim via unde nimerim, cum nimerim, o uda numai ploaia…si cind bei un pahar cu vin si maninci un strugure creste „mandria la barbat” ca un harbuz. 
Lumea din sala:
– Asa de lunga sau de lata?  
Moldoveanul:
– De dulce, bre!

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si acest banc cu moldoveni. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat online romanesc sau pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...