Banc cu moldoveni si vinuri

banc cu moldovean tare-n tenis, bancuri cu moldoveni, bancuri moldoveni, bancuri despre moldoveni, bancuri moldoveni 2019, bancuri moldoveni noi, bancuri moldoveni tari, bancuri cu moldoveni tari, bancuri cu moldoveni 2019, cele mai tari bancuri cu moldoveni, cele mai bune bancuri cu moldoveni, top 10 bancuri moldoveni, top 10 bancuri cu moldoveni,

Dintre cele mai bune bancuri cu moldoveni, am ales acest banc cu moldoveni si vinuri care se inscrie in lupta pentru locul 1 in Top 10 bancuri cu moldoveni.

Cele mai bune bancuri cu moldoveni

La o expozitie internationala de vinuri: 
Francezul:  
– Noi sadim via dupa o tehnologie anumita, punem butasii sub unghiul de 50 de grade, udam, punem ingrasaminte speciale, cind curatim lasam 3 ochiuri. Si cind bei un pahar de vin si maninci un strugure, creste „mandria barbateasca” precum coada la hirlet. Lumea din sala: 
– Asa de lunga sau de lata? 
Francezul:
– De lunga. 
Italianul: 
– Dar noi dupa o alta tehnologie, sadim butasii sub unghiul de 75 grade, o udam in anumite perioade, dam anumite ingrasaminte, soarele sa bata din partea dreapta, cand curatim lasam 4-5 ochiuri … Si cind maninci un strugure si bei un pahar de vin creste „mandria barbateasca” ca un butoi. 
Lumea din sala:
– Asa de lunga sau de lata?  
Italianul:
– De lata. 
Moldoveanul:
Dar noi sadim via unde nimerim, cum nimerim, o uda numai ploaia…si cind bei un pahar cu vin si maninci un strugure creste „mandria la barbat” ca un harbuz. 
Lumea din sala:
– Asa de lunga sau de lata?  
Moldoveanul:
– De dulce, bre!

Be the first to comment on "Banc cu moldoveni si vinuri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


loading...