Banc cu olteni in Moldova

banc cu olteni, banc olteni, bancuri cu olteni, bancuri olteni, bancuri despre olteni, bancuri olteni 2019, bancuri olteni noi, bancuri olteni tari, bancuri cu olteni tari, bancuri cu olteni 2019, cele mai tari bancuri cu olteni, cele mai bune bancuri cu olteni, top 10 bancuri olteni, top 10 bancuri cu olteni,

Am ales astazi dintre cele mai haioase bancuri cu olteni acest banc cu olteni in Moldova, de care sa ne amuzam impreuna pe acest site de divertisment.

Cele mai haioase bancuri cu olteni

  • Un oltean se duce-n vizita la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere si stand la masa vad doi muncitori: unul sapa un sant cam de 40 cm latime si 60 cm adincime; la cativa metri in spatele lui, celalalt astupa groapa… Olteanul nu se poate abtine si-i intreaba pe cei doi care-i treaba. Unul din ei raspunde:
    – Dom’le, in mod normal. echipa noastra e formata din 3 oameni: unul sapa groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupa, numai ca ala de punea cablu’ este in concediu…

Daca ti-a placut acest banc cu olteni in Moldova, te invit sa arunci o privire si peste alte bancuri cu olteni, care s-ar putea sa-ti placa.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...