Banc cu prieteni si prietene

banc cu prieteni si prietene, bancuri cu prieteni, bancuri prieteni, bancuri despre prieteni, bancuri prieteni 2019, bancuri prieteni noi, bancuri prieteni tari, bancuri cu prieteni tari, bancuri cu prieteni 2019, cele mai tari bancuri cu prieteni, cele mai bune bancuri cu prieteni, top 10 bancuri prieteni, top 10 bancuri cu prieteni, banc cu prieteni, banc prieteni, banc cu prieteni curiosi,

Banc cu prieteni si prietene 2021

Pentru categoria de bancuri haioase cu prieteni va propun acest banc cu prieteni si prietene 2021 din TOP 10 bancuri cu si despre prieteni 2021.

Bancuri haioase cu prieteni

Doua prietene vorbesc: 
– Ceva dragoste de calitate aseara? 
– Nu. A fost un dezastru. Barbatu-miu a venit acasa, a mancat cina in 3 minute, s-a suit pe mine, a terminat in 4 minute si-n 2 minute sforaia… Dar tu? 
– Oh, a fost incredibil… Barbatu-miu a venit acasa. M-a dus la o cina romantica. Dupa cina, ne-am plimbat o ora. Cand am ajuns acasa, el a aprins lumanari prin toata casa si am avut o ora de preludiu. Dupa preludiu, am facut dragoste o ora intreaga, fantastica, iar dupa aceea am stat de vorba o ora. A fost ca-n basme. 

 In acelasti timp sotii lor stau de vorba: 
 – Ceva dragoste de calitate aseara? 
– Da, a fost excelent! Am sosit acasa, cina era pe masa, am mancat, i-am tras-o nevestei si m-am culcat… Dar tu? 
– A fost oribil. Am ajuns acasa si nu aveam ce manca, fiindca se oprise curentul electric pana dimineata. De-aia a trebuit s-o duc pe nevasta-mea la restaurant, si-a fost atat de scump ca n-am mai avut bani de taxi si ne-ma intors pe jos acasa, cale de-o ora. Eram atat de furios cand am ajuns, ca nu mi s-a mai sculat pentru o ora, si dup-aia nu mi-am putut da drumul o ora. In sfarsit, cand am terminat, aveam asa niste nervi, c-am adormit abia peste inca o ora.

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si acest banc cu moldoveni. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat online romanesc sau pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...