Banc cu prieteni suporteri

banc cu prieteni si prietene, bancuri cu prieteni, bancuri prieteni, bancuri despre prieteni, bancuri prieteni 2019, bancuri prieteni noi, bancuri prieteni tari, bancuri cu prieteni tari, bancuri cu prieteni 2019, cele mai tari bancuri cu prieteni, cele mai bune bancuri cu prieteni, top 10 bancuri prieteni, top 10 bancuri cu prieteni, banc cu prieteni, banc prieteni, banc cu prieteni curiosi,

Din categoria de bancuri haioase cu prieteni va propun acest banc cu prieteni suporteri direct din Top 10 bancuri cu prieteni 2019.

Bancuri haioase cu prieteni

Doi prieteni suporteri, unul fan craiovean si unul fan dinamovist au un accident grav de masina. Ambele masini sunt complet distruse, dar ca prin minune niciunul dintre ei nu este ranit.
Dupa ce reusesc sa se elibereze din masini, dinamovistul zice “Deci esti craiovean, interesant, eu sunt dinamovist. Si uita-te la masinile noastre, nu a ramas nimic din ele, dar noi suntem teferi. Asta trebuie sa fie un semn de la D-zeu ca trebuia sa ne intalnim si sa fim prieteni pana la sfirsitul zilelor.
Craioveanul ii zice – “Sunt total de acord, este un semn de la D-zeu. Si uita-te la masina mea, complet distrusa, dar sticla asta de whiskey a ramas intreaga. Sigur D-zeu a vrut sa o bem ca inceput al prieteniei noastre si sa celebram faptul ca suntem in viata”
Ii da sticla dinamovistului, care da din cap in semn ca e de acord, deschide sticla si ia cateva inghituri bune, dupa care i-o da inapoi craioveanului. Olteanul ia sticla si ii pune capacul dupa care i-o paseaza iar dinamovistului, care mirat il intreaba- “Tu nu bei?”.
“Nu…cred ca mai intai o sa astept sa vina politia sa constate cine e de vina in accident!”

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...