Banc cu reporteri la TVR

bancuri cu reporteri, bancuri reporteri, bancuri despre reporteri, bancuri reporteri 2019, bancuri reporteri noi, bancuri reporteri tari, bancuri cu reporteri tari, bancuri cu reporteri 2019, cele mai tari bancuri cu reporteri, cele mai bune bancuri cu reporteri, top 10 bancuri reporteri, top 10 bancuri cu reporteri, banc reporteri, banc cu reporteri, banc cu reporteri insistenti,

Banc cu reporteri la TVR

Citeste acest banc cu reporteri la TVR, din categoria bancuri haioase cu reporteri, unul din Top 10 bancuri cu reporteri 2019.

Bancuri haioase cu reporteri 2019

Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua baciu’ Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
– Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca…
– Stai, bade’ Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul…
– Na, atunce… dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mance, dupa care mai citesc inc’ un ziar. Pana la pranz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe camp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cand inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie.

Daca iti place acest banc cu reporteri la TVR, s-ar putea sa-ti placa si aceste bancuri cu reporteri. Distribuie pe facebook.

Author: Beatrice

1 thought on “Banc cu reporteri la TVR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...