Banc cu sefi ce angajeaza

bancuri cu sefi, bancuri sefi, bancuri despre sefi, bancuri sefi 2019, bancuri sefi noi, bancuri sefi tari, bancuri cu sefi tari, bancuri cu sefi 2019, cele mai tari bancuri cu sefi, cele mai bune bancuri cu sefi, top 10 bancuri sefi, top 10 bancuri cu sefi, Banc cu sefi ce angajeaza, bancuri haioase cu sefi 2019,

Banc cu sefi ce angajeaza

Citeste cel mai tare banc cu sefi ce angajeaza pe acest site de bancuri romanesti. Se inscrie printre cele mai bune bancuri haioase cu sefi 2021.

Bancuri haioase cu sefi 2021

Anunt de angajare
– Cautam oameni cu experienta = Trebuie sa tii locul a trei persoane care au plecat.
– Bune abilitati de comunicare = Sefii comunica, tu asculti, incerci sa intelegi ce vor sa spuna, apoi executi si te rogi sa fie bine.
– Se cer abilitati de conducere = Vei avea responsabilitatile unui sef, insa bani ioc si respect deloc.
– Rezistenta la stres = In firma este un haos perpetuu, iar tu va trebui sa te descurci singur.
– Salariu competitiv = Ramanem competitivi, platind mai putin decat concurentii nostri.
– Alatura-te echipei noastre dinamice = Nu avem timp sa te instruim, deci va trebui sa te descurci singur.
– Tinuta obisnuita = Nu te platim prea mult ca sa vii imbracat la patru ace; totusi, sunt unii tipi mai indrazneti, ce poarta cercei.
– Disponibilitate pentru program prelungit = Uneori trebuie sa muncesti peste program; uneori, in fiecare seara si uneori, in fiecare week-end …
– Sarcini diferite = Oricine din birou iti poate cere socoteala si iti este sef.
– Trebuie sa fii atent la orice amanunt = Nu avem serviciu de control al calitatii.
– Daca iti doresti, mai presus de orice, o cariera = Femeile care solicita un post nu trebuie sa aiba copii (si ar fi bine pentru ele sa ramana asa).
– Interviul va fi personal si confidential sau Numai persoanele selectate vor fi contactate = Daca esti batran/a, gras/a si urat/a, ti se va spune ca postul s-a ocupat.

Daca ti-a placut acest banc, va propun atentiei si acest banc cu doctori ginecologi alte bancuri haioase cu sefi. Pe pagina noastra de facebook poti sa propui si tu un banc care merita sa fie citit pe acest site de divertisment si bancuri romanesti.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu sefi ce angajeaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...