Banc cu soacre si socri

Banc cu soacre si socri, bancuri cu soacre 2022, Banc cu soacre, banc soacre si socri, bancuri cu soacre, bancuri soacre 2022, banc cu socri, banc soacre, banc socri,

Banc cu soacre si socri

Bancul zilei de astazi este un banc cu soacre si socri, votat de cei mai multi vizitatori drept cel mai tare din categoria de bancuri cu soacre 2022.

O baba avea trei gineri. Într-o zi când ginerele mare venea de la servici, baba care îl vede intrând pe poarta sare în fântâna. Asta sare dupa ea si o salveaza.
A doua zi în curte ginerele gaseste o Dacie cu un biletel pe capota: „Bine faci, bine primesti. Mama soacra.”
În alta zi aceeasi poveste dar acum cu ginerele mijlociu. Sare si asta dupa baba în fântâna o salveaza si în urmatoarea zi gaseste în curte o motocicleta cu un biletel:”Bine faci, bine primesti. Mama soacra.”
Vine si rândul ginerelui mic. Baba face saritura de rigoare dar înainte sa sara dupa ea ginerele sta putin si se gândeste:
„Daca ala mare a primit o Dacie, ala mijlociu o motocicleta eu ce o sa primesc? O bicicleta? Aiurea, nu-mi trebuie. Las-o în ma-sa sa moara!”
În urmatoarea zi în curte când iese vede un Mercedes cu un biletel pe capota: „Bine faci, bine primesti. Tata socru.”

Daca ti-a placut axcest banc cu soacre si socri, te invit sa citesti si acest Banc cu soacre in spital sau propune tu cateva bancuri haioase.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu soacre si socri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...