Banc cu soferi de autobuz

Banc cu soferi de autobuz, bancuri cu soferi 2022, Banc cu soferi, banc soferi de autobuz, bancuri cu soferi, bancuri soferi 2022, banc soferi, bancuri soferi,

Banc cu soferi de autobuz

Bancul zilei de astazi este un banc cu soferi de autobuz, pe care l-am cules din categoria de bancuri cu soferi 2022 si pe care vi-l propun aici.

Un roman la Roma sta seara intr-un bar si bea vin. Langa el sta un localnic care bea tot asa. Intra ei in vorba italianul il intreaba de unde e romanul nostru, mai beau de pretinie inc-o butelca si la un moment dat il intreaba romanul pe italian ce si-a dorit in viata cel mai mult:
– Sa am un Lamborghini sau un Ferrari Testarossa si sa ma plimb toata ziau cu trei blonde tinere prin sector, sa nu muncesc si sa bevi e canta!
– Si?, intreaba romanul.
– E si dumneata, cu trei persoane ma plimb io, adica cu nevasta si doi copii, Ferrari n-am ca e prea mic si conduc un van ieftin de la coreeni. De muncit trebuie, iar de baut n-am voie din cauza ficatului, iar de cantat n-am voce…
– Dar dumneata rumene ? intreaba italianul.
Romanul raspunde:
– Totdeauna mi-am dorit o masina mare, bani in geanta, sa cunosc lume si sa ma plimb toata ziua.
– Ei si ai reusit?, il intreaba italianul.
– Da, raspunde mandru romanul. Sunt sofer de autobuz!

Daca ti-a placut acest banc cu soferi de autobuz va propun sa cititi si alte bancuri cu soferi sau sa propuneti voi alte bancuri noi.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...