Banc cu soferi la intrecere

Banc cu soferi la intrecere, bancuri haioase cu soferi 2019, Banc cu soferi, soferi la intrecere, bancuri haioase cu soferi, bancuri 2019, bancuri cu soferi, banc soferi, bancuri soferi, bancuri haioase, bancuri haioase soferi,

Banc cu soferi la intrecere

Citeste un banc cu soferi la intrecere, pentru a avea un inceput de saptamana zambitor. Este unul dintre cele mai tari bancuri haioase cu soferi 2019

Bancuri haioase cu soferi 2019

Un trabant mergea pe o sosea cand, dintr-o data, i se strica motorul.Trage pe dreapta,sta ce sta si apare un Lamborghini ultimul tip.Soferul din Lamborghini i se face mila de trabantist si se opreste sa-l remorcheze. Soferul trabantului este de acord, dar il mai roaga ceva:
– Bine, dar eu am un trabantel si … te rog sa nu o calci prea tare.
Soferul din Lamborghini aproba. Masinile pornesc. Totul merge bine, pana apare un Ferrari pe strada. Soferul din el se uita cu dispret la cel din Lamborghini. Acesta se enerveaza si il provoaca la intrecere. Amandoi accelereaza, neluand in seama trabantelul, care claxona innebunit. Din intamplare, un reporter se afla pe marginea soselei.
A doua zi se publica in ziar: ”…..si pe deasupra, ca sa vedeti ca ieri lumea a fost sub influenta unei radiatii necunoscute,am vazut un Ferrari si un Lamborghini intrecandu-se nebuneste, iar in spatele lor un Trabant,claxonand nervos sa i se faca loc…”.

Daca ti-a placut acest banc, citeste si alte bancuri cu soferi.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...