Banc cu soti casatoriti

Banc cu soti casatoriti, bancuri cu soti 2022, Banc cu soti, banc soti casatoriti, bancuri cu soti, bancuri soti 2022

Banc cu soti casatoriti

Bancul zilei de astazi este acest banc cu soti casatoriti, unul dintre cele mai noi si mai apreciate bancuri cu soti 2022. Merita un like si o distribuire?

O reporterita merge sa ia interviu unor batranei care erau casatoriti de 80 de ani. Avand in vedere rata de divorturi, aceasta intreaba:
– Cum de ati rezistat impreuna atata timp si va mai si mandriti cu o casnicie fericita?
– Cu rabdare, respect, iubire…
– Bine, dar nu v-ati inselat niciodata?
– Draga mea, spune batranul, hai sa iti spun o poveste: ne-am casatorit si, pentru luna de miere, am plecat in drumetie pe munte. Am inchiriat doi magari si am plecat.
Dupa cativa metri, magarul sotiei se impiedica si cade. Bagajele se rastoarna, nevasta-mea cade si se loveste. Ea s-a ridicat calma, a asezat totul inapoi si i-a zis „Prima oara!” Dupa cativa metri de mers pe jos, s-a urcat si ea inapoi pe magar.
Pe la jumatatea drumului, magarul iar se impiedica, iar se imprastie bagajele, iar cade nevasta-mea. Se ridica, la fel de calma, aseaza totul inapoi, se urca si ii zice magarului la ureche: „A doua oara!”
Aproape de destinatie, magarul se impiedica si o tranteste la pamant. Incredibil de calma, nevasta-mea isi aduna lucrurile, dar nu le mai pune pe magar, ci zice: „A treia oara!”, apoi scoate un pistol si impusca magarul.
La un an dupa luna de miere, m-a prins cu o tipa la birou. Cand am ajuns acasa, ma asteptam sa fie furioasa, dar ea gatise cina, aprinsese lumanari, m-a privit tandru si mi-a spus: „Prima oara!”

Citeste si acest Banc cu prieteni si insuratoarea sau propune tu unul pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

1 thought on “Banc cu soti casatoriti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...