Banc cu soti la judecata de apoi

Banc cu soti la judecata de apoi, bancuri cu sotii 2020, bancuri sot si sotie, banc cu soti, banc cu sotii, bancuri cu soti, bancuri 2020

Banc cu soti la judecata de apoi 2020

Citeste acest banc cu soti la judecata de apoi, fiind unul dintre cele mai tari bancuri cu sotii 2020. Citeste cela mai tari bancuri cu sot si sotie de pe net.

Vine sfârsitul lumii si toti oamenii mor. La Judecata de Apoi îi asteapta Dumnezeu, care le spune:
– Vreau ca barbatii sa se aseze pe doua rânduri: în stânga un sir cu barbatii care si-au dominat nevestele. In dreapta un sir cu cei care s-au lasat dominati. Femeile vor pleca cu Sf. Petru. Le lasa D-zeu putin timp barbatilor ca sa se organizeze dupa cum le-a cerut si când se întoarce, ce sa vada? În stânga, acolo unde trebuiau sa se aseze barbatii care si-au dominat nevestele, era doar un singur ins. Restul erau îngramaditi în dreapta. Când vede asta, D-zeu Se înfurie grozav:
– Nu va este rusine?! V-am creat dupa chipul si asemanarea Mea si voi ce ati facut? V-ati lasat bagati sub papuc!!! Uitati-va la omul asta, spune aratând spre cel din stânga, asta e un barbat adevarat! Ia spune, fiule, cum ai facut de ai reusit sa fii singurul barbat de la aceasta coada?
– Pai…eu nu stiu nimic… Nevasta-mea m-a pus sa stau aici!

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si acest banc cu Adam si Eva. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat online romanesc sau pe pagina de facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu soti la judecata de apoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...