Banc cu soti la varsta a treia

bancuri cu soti, bancuri soti, bancuri despre soti, bancuri soti 2019, bancuri soti noi, bancuri soti tari, bancuri cu soti tari, bancuri cu soti 2020, cele mai tari bancuri cu soti, cele mai bune bancuri cu soti, top 10 bancuri soti, top 10 bancuri cu soti, o sotie geloasa, banc cu soti si soacre, Top 10 bancuri cu si despre soti

Banc cu soti la varsta a treia, bancuri cu soti 2019

Bancul zilei de astazi este un banc cu soti la varsta a treia. Cel mai nou din categoria bancuri cu soti 2019. Merita un like?

Iarna, un frig năpraznic. Un cuplu foarte bătrân se pregăteau de somn, încălzindu-se la gura sobei. Căutând o plapumă mai groasă, bătrâna zice:
– Mai ții tu minte bărbate, în tinerețe, înainte să mă ceri de la mama, cum mă așteptai tu seară de seară la stejarul din fundul grădinii, eu ieșeam din casă să vin la tine și cu câtă pasiune ne mai iubeam?
– Da … ce vremuri!
– Hai să o mai facem odată ca pe vremuri, zice bătrâna, că suntem bătrâni și nu se știe cât timp mai avem.
Entuziasmat de ideea nevestei, pleacă bătrânul la stejar. O așteaptă și o așteaptă și o tot așteaptă până se învinețește tot de frig și cum nu mai rezista, după vreo oră merge în casă unde o găsește pe bătrână înfofolită în plapumă.
– Da bine măi nevastă, bine că stai la căldura sub plapuma și eu te aștept să paralizez de frig în viscol lângă stejar, de ce n-ai venit?
La care bătrâna răspunde sec:
– Nu m-a lăsat mama!

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...