Banc cu soti si discutii prietenesti

Banc cu soti si discutii prietenesti, bancuri cu soti 2020, Banc cu soti, banc cu discutii prietenesti, bancuri cu soti, soti 2020, banc coti, bancuri soti, bancuri 2020,

Banc cu soti si discutii prietenesti

Citeste acest Banc cu soti si discutii prietenesti daca vrei sa te binedispui. Cele mai bune bancuri cu soti 2020 le gasesti pe bancurihaioase.ro 

Doi tipi, amândoi căsătoriţi, stau de vorbă:
– Nu ştiu ce să mă mai fac! De câte ori vin acasă după ce am băut, sting luminile, opresc motorul şi împing maşina în garaj. Îmi scot pantofii, urc scările cât de încet pot, mă dezbrac în baie, mă strecor în pat şi nevastă-mea tot ţipă la mine că unde am umblat până la ora aia!
Prietenul său se uită la el şi-i spune:
– E evident că procedezi greşit. Eu scârţâi roţile pe autostradă, trântesc uşa, fac gălăgie pe scări, îmi arunc pantofii în dulap, sar în pat, îmi frec mâinile de fundul nevesti-mii şi-i zic: „Ce zici de una mică?” Şi ea întotdeauna se face că doarme!

Daca stii si tu bancuri scurte 2020, intra sa le propui pe pagina noastra de chat cu fete sau pe pagina de facebook. Citește si acest banc cu Bula si bautura.

Author: Beatrice

1 thought on “Banc cu soti si discutii prietenesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...