Banc cu soti si soacre

bancuri cu soti, bancuri soti, bancuri despre soti, bancuri soti 2019, bancuri soti noi, bancuri soti tari, bancuri cu soti tari, bancuri cu soti 2020, cele mai tari bancuri cu soti, cele mai bune bancuri cu soti, top 10 bancuri soti, top 10 bancuri cu soti, o sotie geloasa, banc cu soti si soacre, Top 10 bancuri cu si despre soti

Banc cu soti si soacre

Printre cele mai faine bancuri cu soti din Top 10 bancuri cu si despre soti 2020, se afla si acest banc cu soti si soacre ce trebuie citit neaparat.

Cele mai faine bancuri cu soti

Un cuplu căsătorit are un accident în urma caruia faţa femeii rămâne foarte arsă. Doctorul îi spune soţului că nu poate lua piele de pe corpul ei, pentru că este prea slabă. Prin urmare, soţul se oferă să doneze piele de la el. Cum singura parte a corpului pe care doctorul o consideră adecvată este fundul, cei doi se hotărăsc să nu spună nimănui de unde au luat pielea şi i-au cerut si doctorului să păstreze secretul. După operaţie, toată lumea se mira cât de frumoasă era femeia şi cât de tânără arată. Într-o zi, soţia se emoţionează şi-i spune soţului:
– Dragul meu, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu ştiu cum aş putea să mă revanşez vreodată…
– Iubito, răspunde el, nu te mai gândi la asta. Sunt extaziat când o văd pe soacră-mea că te sărută pe obraz…

Daca ti-a placut acest banc cu soti si soacre te invit sa citesti si alte bancuri cu soti sau bancuri cu soacre. Contacteaza-ne pe facebook, daca vrei sa ne propui vreun banc.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...