loading...

Banc cu studenti la Zoo

banc cu studenti smecheri, banc cu studenti, banc studenti, bancuri cu studenti, bancuri studenti, bancuri despre studenti, bancuri studenti 2019, bancuri studenti noi, bancuri studenti tari, bancuri cu studenti tari, bancuri cu studenti 2019, cele mai tari bancuri cu studenti, cele mai bune bancuri cu studenti, top 10 bancuri studenti, top 10 bancuri cu studenti,

Dintre cele mai bune bancuri cu studenti din Top 10 bancuri cu si despre studenti 2019 am ales acest banc cu studenti la Zoo, sa vi-l propun aici.

Cele mai bune bancuri cu studenti

Niste studenti la camin… Toti slabi, da’ slabi nu gluma… lihniti de foame, numai unul grasut, plinut, rotunjor… 
– Auzi, spune-ne si noua ce naiba faci de esti asa de gras in comparatie cu noi? Doar n-ai manca pe ascuns, fara ca noi sa stim… 
– A, nu, in nici un caz, dar hai sa va spun: Uite cum fac …vezi blana asta de maimuta? Dimineata ma imbrac cu ea, ma duc la gradina zoologica, toata ziua mananc banane, inghetata, ciocolata de la copii, seara ma prefac ca sunt mort, vin gardienii, ma iau si ma arunca… si tot asa. 
Unul dintre ei ia si el blana, o imbraca si se duce la gradina zoologica. Toata ziua mananca de toate, seara, se preface mort, vin gardienii si vor sa-l arunce. In schimb, unul dintre ei vine cu ideea sa-l dea la leu, ca oricum ii e foame. 
Zis si facut. Studentul, in blana lui de maimuta tremura tot… Leul se apropie de el, se roteste in jurul lui, il miroase, si la un moment dat spune: 
– Ba’, n-ai o tigara,… ca nici elefantul nu are…

Daca ti-a placut acest banc cu studenti la Zoo, s-ar putea sa-ti placa si alte bancuri cu studenti.

Be the first to comment on "Banc cu studenti la Zoo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*