Banc cu tarani omenosi

banc cu tarani, banc cu tarani omenosi, bancuri cu tarani, bancuri tarani, bancuri despre tarani, bancuri tarani 2019, bancuri tarani noi, bancuri tarani tari, bancuri cu tarani tari, bancuri cu tarani 2019, cele mai tari bancuri cu tarani, cele mai bune bancuri cu tarani, top 10 bancuri tarani, top 10 bancuri cu tarani, Banc cu tarani pe timpul lui Ceausescu, bancuri cu tarani

Va propun acest banc cu tarani omenosi, unul dintre primele in Top 10 bancuri cu tarani 2019 si unul dintre bancuri cu tarani de nota 10.

TOP 10 bancuri cu tarani 2019

Vine un american în România să-şi pornească o mică afacere la ţară, o fabrică.
Găseşte un ţăran care avea de vânzare ceva pământ, se înţelege la preţ cu acesta şi rămâne să îl cumpere cu o condiţie: ca ţăranul să-şi ia stupii care-i avea pe un colţişor al terenului, că albinele înţeapă şi îi dau bătaie de cap.
Ţăranul încearcă să-l convingă că nu înţeapă şi să le lase acolo, pentru că nu ocupă loc mult, dar americanul tot nu vrea.
Atunci ţăranul îi spune:
-Mă americanule! Eu te leg gol puşcă de un copac o noapte întreagă şi dacă se atinge o albină de tine, îţi dau tot pământul pe gratis!
Americanului îi surâde ideea, preferând să-l înţepe o albinuţă pentru deluşoarele pe care le avea în faţa ochilor, şi acceptă.
Vine a doua zi ţăranul, îl găseşte pe american tot supt, sfrijit, dacă mai avea vreo zece kilograme de tot.
-Ce-ai păţit, mă? S-a atins vreo albină de tine?
-Nu, mă, ţărane… Dar viţelul ăsta n-are mama?!

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...