Banc cu tarani pe timpul lui Ceausescu

banc cu tarani, banc cu tarani omenosi, bancuri cu tarani, bancuri tarani, bancuri despre tarani, bancuri tarani 2019, bancuri tarani noi, bancuri tarani tari, bancuri cu tarani tari, bancuri cu tarani 2019, cele mai tari bancuri cu tarani, cele mai bune bancuri cu tarani, top 10 bancuri tarani, top 10 bancuri cu tarani, Banc cu tarani pe timpul lui Ceausescu, bancuri cu tarani

Banc cu tarani pe timpul lui Ceausescu

Trebuie sa citesti acest banc cu tarani pe timpul lui Ceausescu pe care-l propun astazi in categoria de bancuri cu tarani mai vechi insa amuzante.

Bancuri cu tarani 2021

Pe vremea lui Ceausescu, un taran trecea in fiecare zi prin fata Politiei cu o roaba, in care avea fan. Banuitor, securistul satului il controla in fan in fiecare zi, dar nu gasea nimic niciodata.
Dupa Revolutie, securistul merge la taran si zice:
– Auzi, aum Securitatea s-a desfintat, asa ca nu mai esti in pericol. Stiu ca faceai contrabanda cu ceva. Pentru numele lui Dumnezeu, ce vindeai?
La care taranul:
– Roabe.

Daca ti-a placut acest banc cu tarani, citeste si acest banc cu indragostiti pasionali sau alte bancuri cu tarani sau prtopune tu unul pe pagina de facebook.

Author: Ghita

1 thought on “Banc cu tarani pe timpul lui Ceausescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...