Banc cu turisti in Romania

bancuri turisti, bancuri cu turisti

Astazi, va propun acest banc cu turisti in Romania, unul dintre cele mai amuzante bancuri pe care l-am auzit dintre bancuri haioase 2019.

Un grup de turişti prin Apuseni. La un moment dat, găsesc o peştera. Intra, o vizitează, totul era foarte fain, numai ca mirosea îngrozitor. Cînd ies afara, se întîlnesc cu un baci. îl întreabă:
-Dom’ne, ce e cu peştera asta, e foarte frumoasa, dar de ce pute asa îngrozitor înăuntru?
-Apai dragii mei, răspunde baciul, e o întreaga legenda. Pe vremuri, inăuntru trăia un căpcăun. De doua ori pe an cobora în sat si răpea cea mai frumoasa femeie. Tot asa pâna când au rămas sătenii numai cu urâţenii de femei, pe care nu le mai f**ea nimeni, si deci satul era în pragul dispariţiei. Atunci s-au adunat sătenii sa se sfătuiască cum sa scape de căpcăun. S-au gândit sa îl cheme pe Fat Frumos. I-au dat un fax si dupa o săptămâna a venit. A intrat Fat Frumos în peştera, l-a luat pe căpcăun si l-a înfipt pâna la glezne în pământ. Căpcăunul s-a enervat si 1-a băgat pe Fat Frumos pâna la genunchi. Asta ce, sa se lase mai prejos ? îl ia pe căpcăun si-1 baga pâna-n brâu în pământ. Căpcăunul, cu ultimele puteri, îl ia pe Fat Frumos si-l baga pâna la subsuori. Fat Frumos, nervos ca dracu’, îl ia pe căpcăun, îl baga pâna în gât, scoate paloşul si-i taie beregata. Sătenii, foarte fericiţi, au tras un chef de pomina – vreo doua săptămâni au tot baut. Ca răsplata pentru Fat Frumos, i-au dat-o pe cea mai frumoasa dintre urâtele pe care le mai aveau. Astia doi s-au căsătorit si au trăit pâna la adânci bătrâneţi în peştera.
-Bine dom’ne, da’ tot n-am înţeles, ce pute asa în peştera?
-Apai nu stiu, s-a fi cacat vreunul pe acolo!

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...