Banc cu un american in Londra

Banc cu un american in Londra, bancuri cu americani 2020, Banc cu un american, american in Londra, bancuri cu americani, bancuri 2020, banc cu americani,

Banc cu un american in Londra, bancuri cu americani 2020

Vina sa citesti acest banc cu un american in Londra si comenteaza-l alaturi de noi, daca poate fi numit unul dintre cele mai haioase bancuri cu americani 2020.

Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze. Cauta, cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se deschie la fermoar.
Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez.
– Scuza-ma domnule, spune politistul, e interzis a urina in locuri publice.
Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste WC.
– Te voi ajuta, zice politistul, vino dupa mine.
Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci.
Politistul ii indica unul din copaci si-i spune:
– Nici o problema, poti sa urinezi aici. Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist:
– Spune, asta-i ceea ce se cheama Amabilitatea Engleza?
– Nu, raspunde politistul, noi numim asta Ambasada Franceza…

Daca cunosti bancuri cu americani care merita sa fie citite aici, propune-le pe pagina noastra de facebook sau intra pe camera noastra de chat romanesc cu fete si baieti.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...