Banc cu un englez inselat

Banc cu englezi si cainele romanesc, bancuri cu englezi 2019, bancuri cu englezi, bancuri englezi, bancuri despre englezi, bancuri englezi 2019, bancuri englezi noi, bancuri englezi tari, bancuri cu englezi tari, bancuri cu englezi 2019, cele mai tari bancuri cu englezi, cele mai bune bancuri cu englezi, top 10 bancuri englezi, top 10 bancuri cu englezi

Citeste acest banc cu un englez inselat pentru ati insenina ziua, l-am ales din categoria de bancuri cu englezi 2019. Merita un like si share?

Bancuri cu englezi 2019

Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata. Cand erau pregatiti sa joace un tip necunoscut a venit la ei si i-a intrebat daca poate sa li se alature. Prietenii:
– Sigur!
Dupa cateva lovituri unul din prietenii lui Jack era curios sa stie ce meserie are tipu\’ asa ca l-au intrebat. Tipu\’ le-a spus ca este un assasin platit, iar ei au inceput sa rada. A spus ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca pot sa se uite sa se convinga. Asa ca Jack a hotarat sa verifice geanta tipului. Spre surprinderea lui in geanta era intradevar o pusca cu o luneta mare. Jack l-a intrebat pe tip daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta. Cand Jack s-a uitat, si-a vazut casa si fereastra de la dormitor, a vazut-o si pe sotia lui dezbracata si pe vecinul lui, deasemenea si el dezbracat. Nervos l-a intrebat pe assasin cat il costa sa-i omoare.
Tipu\’ a spus ca 1000$ pentru fiecare foc nimerit. Jack:
– 1000$! Bine, vreau 2 focuri. Vreau sa o impusti pe sotia mea in gura pentru ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi si pe vecinul meu in penis, pentru ca a indraznit sa se culce cu sotia mea. Assasinul a spus ca este de acord, s-a pregatit si a inceput sa se uite prin luneta. Trec vreo 5 min. Jack de nerabdare l-a intrebat de ce ii trebuie atat de mult. Asasinul:
– Stai calm! Incerc sa-ti economisesc 1000$.

Daca ti-a placut acest banc cu un englez inselat, citeste si alte bancuri cu englezi.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...