Banc cu un soricel si o soricioaica

banc cu un soricel si o soricioaica, banc cu un soricel, o soricioaica, un soricel si o soricioaica, bancuri cu animale, bancuri animale, bancuri despre animale, bancuri animale 2019, bancuri animale noi, bancuri animale tari, bancuri cu animale tari, bancuri cu animale 2019, cele mai tari bancuri cu animale, cele mai bune bancuri cu animale, top 10 bancuri animale, top 10 bancuri cu animale

Un şoarece si o soricioaica se întâlnesc de o parte si de alta a unei linii ferate. Soricioaica îi striga şoarecelui:

-Soricelule, hai sa facem ceva împreuna!
Şoricelul, bucuros, vrea sa treacă linia ferata, dar când sa ajungă la soricioaica, trece trenul si îi taie o bucăţica de coada. A doua zi, şoricelul vine iarasi la linia ferata si o întâlneşte pe soricioaica. Aceasta îl cheamă iarasi, şoricelul vrea sa treacă si trenul îi taie iarasi o bucata de coada. A treia zi se întâmpla acelaşi lucru si şoricelul rămâne fara coada. A patra zi şoricelul se întâlneşte iarasi cu soricioaica, care îl cheamă ca de obicei la ea. Şoricelul nu mai trece linia ferata, zicindu-i soricioaicei sa vina ea la el daca vrea sa faca ceva împreuna. Aceasta accepta si vrea sa treacă linia ferata. Gândindu-se ca poate îi va taia trenul si ei o bucăţica de coada, îsi baga coada între picioare si o ia la fuga peste linie. Trenul trece mai rapid si îi taie acesteia capul.

Morala: Fetele când au ceva între picioare îsi pierd capul …

Bancul zilei este cules din categoria de bancuri cu animale 2019, este in Top 10 bancuri cu animale si titlul e banc cu un soricel si o soricioaica.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...