Banc cu unguri si romani

doi unguri la bucuresti, bancuri cu unguri, bancuri unguri, bancuri despre unguri, bancuri unguri 2019, bancuri unguri noi, bancuri unguri tari, bancuri cu unguri tari, bancuri cu unguri 2019, cele mai tari bancuri cu unguri, cele mai bune bancuri cu unguri, top 10 bancuri unguri, top 10 bancuri cu unguri, banc cu unguri, banc unguri, banc cu unguri si romani,

Astazi am decis sa va propun din categoria de bancuri cu unguri haioase acest banc cu unguri si romani din Top 10 bancuri cu si despre unguri 2019.

Bancuri cu unguri haioase

Un roman si un ungur, buni prieteni. Vine ungurul in vizita, dar cand sa bata la usa, un caine sare si hatz, il musca de picior. Romanul nostru isi cere scuze si a doua zi, apare scris mare pe usa: Atentie! Caine rau”. Nu dupa mult timp, romanul merge in vizita acasa la ungur, cu o masina nou-nouta. Dupa ce se cinstesc bine cu cateva pahare de palinca, romanul da sa plece. Spre disperarea lui insa, isi gaseste masina zgariata cap-coada. Ungurul isi cere scuze si se incuie repede in casa. A doua zi apare scris mare pe usa: “Atentie! Pisica rau.”

Daca ti-a placut acest banc cu unguri si romani, te invit sa te amuzi si cu alte bancuri haioase din categoriile de bancuri cu unguri sau bancuri cu romani.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...