Banc cu vanatori de ursi

iepure sau iepuroaica, bancuri cu vanatori, bancuri vanatori, bancuri despre vanatori, bancuri vanatori 2019, bancuri vanatori noi, bancuri vanatori tari, bancuri cu vanatori tari, bancuri cu vanatori 2019, cele mai tari bancuri cu vanatori, cele mai bune bancuri cu vanatori, top 10 bancuri vanatori, top 10 bancuri cu vanatori, banc cu vanatori, banc vanatori, banc cu vanatori de ursi,

Va propun acest banc cu vanatori de ursi care, desi este mai vechi, este unul dintre cele mai populare din Top 10 bancuri cu vanatori 2019.

Bancuri cu vanatori 2019

Un tip pasionat de vanatoare, isi cumpara o noua carabina si bucuros nevoie mare, porneste in padure sa impuste ursi. Dupa nici o jumatate de ora, da de un urs mic, maro, si-l impusca. in acel moment simte pe umar o mana grea. Cand se-ntoarce, vede un urs mare, negru. Acesta ii spune:
– Ai doua posibilitati: ori te mananc, ori te f*t! Omul bineinteles, alege a doua posibilitate. Dupa doua saptamani de dormit pe burta si recuperari acasa in pat, se intoarce in padure, si il impusca pe ursul mare si negru. in acel moment simte o mana pe umar si cand se intoarce vede un urs grizzly urias. Acesta ii spune:
– Din doua, una: ori ti-o trag o data ca niciodata, ori te mananc! Ce sa faca omul? Alege prima varianta, caci vorba aceea: „Ce nu face omul ca sa ramana in viata?” Dupa vreo luna de dormit pe burta si tratament specializat la spital, reuseste omul sa se puna pe picioare. Direct de la spital, bolnav de nervi, se duce in padure, il cauta pe ursul grizzly si il impusca. Fatalmente, din nou simte o mana pe umar. Cand se intoarce vede un gigant urs polar privindu-l. Acesta, cu o expresie de resemnare pe fata ii spune:
– Haide, recunoaste acum: tu de fapt nu vii in padure pentru vanatoare, nu-i asa?!

Daca ti-a placut acest banc cu vanatori de ursi, iti propun sa frunzaresti si celelalte bancuri din categoria de bancuri cu vanatori.

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...