Betivi la prime baute

un betiv si conferinta, bancuri cu betivi, bancuri betivi, bancuri despre betivi, bancuri betivi 2019, bancuri betivi noi, bancuri betivi tari, bancuri cu betivi tari, bancuri cu betivi 2019, cele mai tari bancuri cu betivi, cele mai bune bancuri cu betivi, top 10 bancuri betivi, top 10 bancuri cu betivi, banc cu betivi, banc betivi, Banc cu betivi, banc cu doctori, bancuri cu betivi 2021, bancuri cu betivi,

Citeste acest banc cu betivi la prime baute, deoarece este unul dintre cele mai haioase bancuri cu betivi din Top 10 bancuri cu si despre betivi.

Cele mai haioase bancuri cu betivi

Vine băiatul acasă, afumat de-a binelea. Se gândeste: ”Pentru a nu mă da de gol în fata părintilor, am să ma culc în sufragerie.” Deschide usa, acolo stă tatăl. Băiatul, imediat închide usa si se gândeste ce să facă mai departe, hotărăste să plece la bucătărie. Numai ce deschide usa si îl vede pe taică-său acolo. Panicat, închide usa si se hotărăste să plece la el în cameră, deschide usa, acolo stă taică-său, care începe a striga: 
– Daca incă o dată mai deschizi usa de la toaletă, îti rup urechile.

Daca ti-a placut acest banc cu betivi la prime baute te invit sa citesti despre profesionisti in alte bancuri cu betivi.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...