Cele 10 porunci

bancuri cu preoti, bancuri preoti, bancuri despre preoti, bancuri preoti 2019, bancuri preoti noi, bancuri preoti tari, bancuri cu preoti tari, bancuri cu preoti 2019, cele mai tari bancuri cu preoti, cele mai bune bancuri cu preoti, top 10 bancuri preoti, top 10 bancuri cu preoti, banc cu preoti, banc preoti, Popa si fetele lui,

Citeste acest banc cu cele 10 porunci, un banc cu preoti unul dintre cele mai bune bancuri cu preoti din Top 10 bancuri cu si despre preoti 2019.

Cele mai bune bancuri cu preoti 2019

Cica vine un preot la Politie:
– Domnule politist, mi s-a furat bicicleta! Va rog frumos sa mi-o gasiti, pentru ca eu sunt un om mort fara ea… Am slujbe de tinut in satele vecine si nu am cu ce sa ajung acolo!
Cauta politistii ce cauta, vreo 2 zile, da’ nu gasesc nimic.
Se duc la preot si ii zic:
– Parinte, nu am putut sa-ti gasim bicicleta! Da’ uite ce sa faci… Maine, cand tii slujba la noi in sat, atunci cand zici care e treaba cu cele 10 Porunci, te opresti putin dupa ce o zici p-aia cu „Sa nu furi !” si vezi cine se inroseste la fata. Dupa aia vii si ne spui noua si rezolvam.
Vine preotul, dupa slujba, fericit, la politisti si le spune:
– Gata, baieti, s-a rezolvat!
Politistii: – Ei, cine s-a inrosit?
Preotul: – Stati putin, ca nici n-am ajuns la a 7-a porunca („Sa nu furi !”), pentru ca, la a 6-a („Sa nu preacurvesti !”), mi-am adus aminte unde mi-am uitat bicicleta!

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...