Cine spala vasele?

eva si coastele lui adam, bancuri cu Adam si Eva, bancuri Adam si Eva, bancuri despre Adam si Eva, bancuri Adam si Eva 2019, bancuri Adam si Eva noi, bancuri Adam si Eva tari, bancuri cu Adam si Eva tari, bancuri cu Adam si Eva 2019, cele mai tari bancuri cu Adam si Eva, cele mai bune bancuri cu Adam si Eva, top 10 bancuri Adam si Eva, top 10 bancuri cu Adam si Eva, Nationalitatea lui Adam si Eva

Cine spala vasele este un banc cu Adam si Eva 2019 din categoria de bancuri cu Adam si Eva ce merita citit, desi nu e in Top 10 bancuri cu Adam si Eva.

Banc cu Adam si Eva

Adam si Eva sunt izgoniti din rai. La plecare, ei intreaba:
– Doamne, cine va spala vasele?
Dumnezeu le spune :
– Va voi pune la o incercare. Va veti sui intr-un copac si voi da drumul la o pisica salbatica sa va chinuie. Cine va ceda primul, acela va spala vasele toata viata. Zis si facut. Vine pisica si se urca pana la Eva, o zgaraie pe picioare, o musca, Eva, nici un cuvant. Trece pisica la Adam. Il zgaraie pe picioare, il musca, se ridica mai sus si observa intre picioare doi motocei. Pisica incepe sa se joace cu ei si la un moment dat, observa cum un soricel ce era ca mort, incepe sa se miste si sa creasca. Si-a luat atunci pozitia de asalt, dar cand sa sara, Eva a urlat: Zat! fir-ai a dracului !
De atunci a ramas lege: femeia spala vasele.

Daca ti-a placut acest banc cu Adam si Eva ce are ca titlu „cine spala vasele” poti citi si alte bancuri cu Adam si Eva.

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...