Ciobanul si pestera

bancuri cu ciobani, bancuri ciobani, bancuri despre ciobani, bancuri ciobani 2019, bancuri ciobani noi, bancuri ciobani tari, bancuri cu ciobani tari, bancuri cu ciobani 2019, cele mai tari bancuri cu ciobani, cele mai bune bancuri cu ciobani, top 10 bancuri ciobani, top 10 bancuri cu ciobani,banc cu ciobani, banc ciobani, bancuri hasioase cu ciobani, bancuri amuzante cu ciobani,

Din categoria de bancuri haioase cu ciobani 2019, va propun acest banc cu ciobanul si pestera, ideal pentru Top 10 bancuri cu ciobani 2019.

Bancuri haioase cu ciobani

Un grup de turişti prin Apuseni. La un moment dat, găsesc o peşteră. 
Intră, o vizitează, totul era foarte fain, numai că mirosea îngrozitor. 
Când ies afară, se întâlnesc cu un baci. Îl întreabă: 
– Dom’ne, ce e cu peştera asta, e foarte frumoasă, dar de ce pute aşa îngrozitor înăuntru? 
– Apăi dragii mei, răspunde baciul, e o întreagă legendă. Pe vremuri, înăuntru trăia un căpcăun. De două ori pe an cobora în sat şi răpea cea mai frumoasă femeie. Tot aşa până când au rămas sătenii numai cu urâţenii de femei, pe care nu le mai f*tea nimeni şi deci satul era în pragul dispariţiei. Atunci s-au adunat sătenii să se sfătuiască cum să scape de căpcăun. S-au gândit să îl cheme pe Făt Frumos. I-au dat un fax şi după o săptămână a venit. A intrat Făt Frumos în peşteră, l-a luat pe căpcăun şi l-a înfipt până la glezne în pământ. Căpcăunul s-a enervat şi l-a băgat pe Făt Frumos până la genunchi. Ăsta ce, să se lase mai prejos? Îl ia pe căpcăun şi-l bagă până-n brâu. Căpcăunul, cu ultimele puteri, îl ia pe Făt Frumos şi-l bagă până la subsuori. Făt Frumos, nervos ca dracu’, îl ia pe căpcăun, îl bagă până în gât, scoate paloşul şi-i taie beregata. Sătenii, foarte fericiţi, au tras un chef de pomină – vreo două săptămâni au tot băut. Ca răsplată pentru Făt Frumos, i-au dat-o pe cea mai frumoasă dintre urâtele pe care le mai aveau. Ăştia doi s-au căsătorit şi au trăit până la adânci bătrâneţi în peşteră. 
– Bine dom’ne, da’ tot n-am înţeles, ce pute aşa în peşteră? 
– Apăi nu ştiu, s-a fi căcat vreunul pe acolo!

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...