Doctori la spitalul de nebuni

banc cu doctori, banc doctori, bancuri cu doctori, bancuri doctori, bancuri despre doctori, Banc cu doctori si batrani, bancuri doctori noi, bancuri doctori tari, bancuri cu doctori tari, bancuri cu doctori 2019, cele mai tari bancuri cu doctori, cele mai bune bancuri cu doctori, top 10 bancuri doctori, top 10 bancuri cu doctori,

Doctori la spitalul de nebuni 2022

Cititi din categoriile de bancuri cu doctori si bancuri cu nebuni 2022 acest banc cu doctori la spitalul de nebuni. Merita un share?

Bancuri cu doctori 2022

La un spital de nebuni au venit cativa doctori in control. S-au dus in sala in care se aflau nebunii. Toti se jucau cu masini imaginare. Care pe sus care pe jos, iar intr-un colt statea un nebun si se uita mirat. Doctorii crezand ca e sanatos l-au intrebat:
– Si tu te miri de purtarea lor?
– Nu, eu sunt cu tirul si nu am loc sa intorc!

Daca ti-a placut acest banc cu diferenta intre o femeie single si una casatorita, da un like sau share. Daca stii si tu bancuri cu nebuni sau bancuri cu doctori poti sa le propui, iar noi in cel mai scurt timp le vom posta aici. Propune si tu un banc pe pagina noastra de facebook.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...