Fernando Alonso in Paradis

Fernando Alonso in Paradis, sportivi in Paradis, banc sportivi, banc cu sportivi, banc cu sportivi, banc cu sportivi in Paradis, bancuri cu sportivi, bancuri sportivi, bancuri despre sportivi, bancuri sportivi 2020, bancuri sportivi noi, bancuri sportivi tari, bancuri cu sportivi tari, bancuri cu sportivi 2020, cele mai tari bancuri cu sportivi, cele mai bune bancuri cu sportivi, top 10 bancuri sportivi, top 10 bancuri cu sportivi,

Fernando Alonso in Paradis

Citeste acest banc cu sportivi in Paradis, mai precis cu Fernando Alonso in Paradis, chiar daca nu se afla in Top 10 bancuri cu sportivi.

Banc cu sportivi in Paradis

Fernando Alonso, celebrul pilot de formula I, după ce moare în accidentul din timpul raliului, ajunge în Rai.
Îl întâmpină Sf. Petru, care-i spune:
– Ai voie să te plimbi oriunde, să vizitezi toate celebrităţile, să organizezi party-uri, dar, dacă vei conduce maşina, nu ai voie să circuli cu mai mult de 30 km/h!
Acesta acceptă, dar, într-o zi, când circula regulamentar cu maşina, este depăşit de un Ferrari ultimul tip, care avea cam 200km/h, cu numărul de înmatriculare l-NA.
Revoltat, Alonso se duce la Sf. Petru şi îi spune:
– Păi, bine, Preasfinte, mi-ai spus că nu am voie să circul cu mai mult de 30km/h şi adineauri a trecut unul pe lângă mine cu 200 km/h într-un Ferrari de Napoli! Cum vine asta!?
– În primul rând, nu este de Napoli, este de Nazaret, şi, în al doilea rând, Tipul este fiul lui Şefu’!

Daca ti-a placut acest banc cu sportivi in Paradis ce are ca titlu Fernando Alonso in Paradis, te invit sa citesti si alte bancuri cu sportivi. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat romanesc online sau pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

1 thought on “Fernando Alonso in Paradis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...