Greseala de calculator

bancuri cu calculatoare, bancuri calculatoare, bancuri despre calculatoare, bancuri calculatoare 2019, bancuri calculatoare noi, bancuri calculatoare tari, bancuri cu calculatoare tari, bancuri cu calculatoare 2019, cele mai tari bancuri cu calculatoare, cele mai bune bancuri cu calculatoare, top 10 bancuri calculatoare, top 10 bancuri cu calculatoare,
loading...

Citeste acest banc cu greseala de calculator care merita din plin sa fie in Top 10 bancuri cu calculatoare 2019. Merita un like si share?

Bancuri cu calculatoare 2019

O tanara pereche din Hamburg hotaraste sa plece in concediu in Grecia sa se mai incalzeasca dupa frigul indurat acasa dar, din cauza unor obligatii de serviciu, nu au putut pleca in aceeasi zi.
Asa ca el a plecat miercuri, urmand ca ea sa il urmeze joi.
El soseste la destinatie asa cum era planul, se cazeaza la hotel si imediat isi scoate laptop-ul din bagaj ca sa-i scrie un E-mail dragii lui sotii.
Din graba, greseste o litera in adresa si expediaza mesajul fara sa observe greseala…
La Dortmund, o proaspata vaduva, care tocmai se intorsese acasa de la inmormantarea sotului ei, isi deschide computerul si, in ideea ca prietenii ii trimit condoleante, isi verifica posta electronica.
Citind primul e-mail,cade jos lesinata. Fiul ei, gasind-o asa, citeste pe ecran:
To: Draga mea sotie From: Sotul de care tocmai te-ai despartit Subject: Am ajuns! Tocmai am ajuns si m-am si cazat. Aici totul e foarte bine pregatit pentru sosirea ta de maine. De-abia astept sa te vad!
P.S. E cumplit de cald aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *