Inima de avocat

inima de avocat, banc cu inima de avocat, bancuri cu avocati, bancuri avocati, bancuri despre avocati, bancuri avocati 2019, bancuri avocati noi, bancuri avocati tari, bancuri cu avocati tari, bancuri cu avocati 2019, cele mai tari bancuri cu avocati, cele mai bune bancuri cu avocati, top 10 bancuri avocati, top 10 bancuri cu avocati, banc cu avocati, banc avocati,

Astazi va propun acest banc cu avocati 2019. Inima de avocat face parte din categoria de bancuri cu avocati si merita sa fie citit.

Banc cu avocati 2019

Un pacient care astepta dupa un transplant de cord, i se ofera, de catre doctor, urmatoarele alternative:
– Avem trei posibilitati, trebuie sa va hotarati pentru una. Una este inima unui atlet tanar si sanatos care a murit intr-un accident de masina. A doua este a unui om de afaceri care nu a baut si fumat niciodata in viata si care a murit intr-un accident cu avionul sau privat, iar a treia a unui avocat care a murit dupa ce a practicat 30 de ani.
– O iau pe cea a avocatului, zice pacientul…
Dupa reusita transplantului doctorul isi intreaba pacientul de ce s-a hotarat in acest fel.
– Foarte simplu, zice acesta, am luat inima care nu a fost deloc folosita…

Daca ti-a placut acest banc cu inima de avocat nu uita sa dai un like sau chiar sa distribuiesti. In plus, poti sa arunci o privire si asupra altor bancuri cu avocati.

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...