La nunta cu Ion si Maria

bancuri cu Ion si Maria, bancuri Ion si Maria, bancuri despre Ion si Maria, bancuri Ion si Maria 2019, bancuri Ion si Maria noi, bancuri Ion si Maria tari, bancuri cu Ion si Maria tari, bancuri cu Ion si Maria 2019, cele mai tari bancuri cu Ion si Maria, cele mai bune bancuri cu Ion si Maria, top 10 bancuri Ion si Maria, top 10 bancuri cu Ion si Maria

Nunta mare într-un sat de munte. Tot satul sărbătoreşte inclusiv Ion studentul, viitorul intelectual al satului, inclusiv Măria o fata tânăra dar urâta , handicapata si cam strâmba. Toate fetele mari si mici din sat roiau pe lângă Ion. Nunta e în toi.
De atâta atenţie Ion se îmbată puţin mai mult. Măria prinde momentul si-1 atrage pe Ion în sura (propunerea de a face dragoste venise din partea Măriei de cel puţin 20 de ori în acea seara). Dupa lungi insistente desi îi era scârba Ion se decide si fac dragoste.
în timpul actului Măria întreabă:
-Nu-i asa Iooane ca am si eu ceva frumos în mine?
-Da, da ai dar imediat o scot! ! !

Direct din Top bancuri cu Ion si Maria, va propun unul dintre cele mai votate bancuri din categoria de bancuri cu Ion si Maria, la nunta cu Ion si Maria.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...